Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od S56VOM-10 - informacija
Komentar: s56vom@pm.me
Položaj: 45°59.46' N 14°33.31' E - lokator JN75GX67OU - pokaži mapu - statičke karte
4.0 km Sjeveroistok smjer 31° od Ig, Ig, Slovenia [?]
17.0 km Sjeveroistok smjer 61° od Borovnica, Borovnica, Slovenia
111.7 km Zapad smjer 281° od Zagreb - Centar, Grad Zagreb, Croatia
111.8 km Zapad smjer 281° od Zagreb, Grad Zagreb, Croatia
Zadnja pozicija: 2021-10-03 18:29:04 UTC (19d 14h45m prije)
2021-10-03 20:29:04 CEST lokalno vrijeme Ig, Slovenia [?]
Zadnja telemetrija: 2021-05-15 16:36:36 UTC (160d 16h37m prije)
2021-05-15 18:36:36 CEST lokalno vrijeme Ig, Slovenia [?]
Projekt: Battery State Tracking
Vrijednost: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 95 Charge/On/Off (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS