Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SM0RVV-1 - informacija
Komentar: Aprx v2.05 - Test RasPI Zero
Položaj: 60°37.23' N 15°39.09' E - lokator JP70TO88EW - pokaži mapu - statičke karte
1.5 miles Sjeveroistok smjer 36° od Falun, Faluns Kommun, Dalarna, Sweden [?]
8.5 miles Sjeveroistok smjer 26° od Ornäs, Borlänge Kommun, Dalarna, Sweden
76.0 miles Sjeverozapad smjer 336° od Västerås, Västerås Kommun, Västmanland, Sweden
86.2 miles Sjeverozapad smjer 308° od Uppsala, Uppsala Kommun, Uppsala, Sweden
Zadnja pozicija: 2019-08-11 05:04:33 EDT (126d 23h40m prije)
2019-08-11 11:04:33 CEST lokalno vrijeme Falun, Sweden [?]
Zadnja telemetrija: 2019-09-28 07:07:06 EDT (78d 21h37m prije)
2019-09-28 13:07:06 CEST lokalno vrijeme Falun, Sweden [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za SM0RVV-1

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS