Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SP1WSX-3 - informacija
Komentar: LoRa-APRS iGATE 433.775 MHz
Položaj: 53°54.61' N 14°14.39' E - lokator JO73CV88SK - pokaži mapu - statičke karte
478.8 m Zapad smjer 265° od Świnoujście, Świnoujście, West Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
4.8 km Istok smjer 99° od Korswandt, Mecklenburg-Vorpommern, Germany
57.3 km Sjever smjer 339° od Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
83.1 km Sjeverozapad smjer 320° od Stargard Szczeciński, Powiat stargardzki, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-12-04 00:46:40 UTC (54d 16h3m prije)
2021-12-04 01:46:40 CET lokalno vrijeme Świnoujście, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-12-04 00:35:46 UTC (54d 16h14m prije)
2021-12-04 01:35:46 CET lokalno vrijeme Świnoujście, Poland [?]
Vrijednost: Temp: 3.900 deg C (TLM: 39 EQN: 0,0.1,0)
Humi: 83.300 % (TLM: 833 EQN: 0,0.1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS