Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SP1WSX-4 - informacija
Komentar: LoRa-APRS 433.775 MHz
Položaj: 53°54.82' N 14°15.08' E - lokator JO73DV09DG - pokaži mapu - statičke karte
444.6 m Sjeveroistok smjer 38° od Świnoujście, Świnoujście, West Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
5.6 km Istok smjer 93° od Korswandt, Mecklenburg-Vorpommern, Germany
57.4 km Sjever smjer 340° od Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
82.9 km Sjeverozapad smjer 321° od Stargard Szczeciński, Powiat stargardzki, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-11-25 14:19:50 UTC (4d 17h8m prije)
2021-11-25 15:19:50 CET lokalno vrijeme Świnoujście, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-11-25 13:14:44 UTC (4d 18h13m prije)
2021-11-25 14:14:44 CET lokalno vrijeme Świnoujście, Poland [?]
Vrijednost: Temp: 6.200 deg C (TLM: 62 EQN: 0,0.1,0)
Humi: 77.400 % (TLM: 774 EQN: 0,0.1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS