Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SP2KFQ-13 - informacija
Komentar: Rx-only iGate; QTH Chojnice
Položaj: 53°42.09' N 17°34.40' E - lokator JO83SQ88TI - pokaži mapu - statičke karte
0.8 miles Sjeveroistok smjer 58° od Chojnice, Powiat chojnicki, Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
9.1 miles Istok smjer 75° od Człuchów, Powiat człuchowski, Pomeranian Voivodeship, Poland
43.7 miles Sjeverozapad smjer 336° od Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
62.5 miles Jugozapad smjer 225° od Gdańsk, Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2020-10-29 23:16:31 CDT (11m32s prije)
2020-10-30 05:16:31 CET lokalno vrijeme Chojnice, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2020-10-29 23:08:47 CDT (19m16s prije)
2020-10-30 05:08:47 CET lokalno vrijeme Chojnice, Poland [?]
Visina 590 ft
Projekt: Aprx v2.9-detatched-FRB.01
Vrijednost: Avg 10m: 0.035 Rx Erlang (TLM: 7.100 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 30 count/10m (TLM: 30 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za SP2KFQ-13

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS