Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SP2WN-9 - informacija
Komentar: SP2WN Wen
Položaj: 54°02.27' N 19°02.94' E - lokator JO94MA59VB - pokaži mapu - statičke karte
1.5 km Istok smjer 82° od Malbork, Powiat malborski, Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
8.9 km Istok smjer 73° od Miłoradz, Powiat malborski, Pomeranian Voivodeship, Poland
43.6 km Jugoistok smjer 143° od Gdańsk, Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Poland
120.3 km Jugozapad smjer 232° od Kaliningrad, Kaliningrad, Russia
Zadnja pozicija: 2021-09-18 11:41:37 UTC (1d 11h57m prije)
2021-09-18 13:41:37 CEST lokalno vrijeme Malbork, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2020-11-18 16:25:25 UTC (305d 7h13m prije)
2020-11-18 17:25:25 CET lokalno vrijeme Malbork, Poland [?]
Projekt: Telemetry test
Vrijednost: Vin: 0 Volt (TLM: 0 EQN: 0,0.075,0)
A2: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A3: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A4: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS