Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SP3VSS-1 - informacija
Komentar: DIGI Poznan 144.800MHz
Položaj: 52°27.55' N 16°54.33' E - lokator JO82KL80PE - pokaži mapu - statičke karte
3.8 miles Sjever smjer 344° od Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland [?]
7.5 miles Sjeveroistok smjer 32° od Plewiska, Greater Poland Voivodeship, Poland
7.8 miles Sjever smjer 4° od Luboń, Powiat poznański, Greater Poland Voivodeship, Poland
65.0 miles Jugozapad smjer 226° od Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
Zadnja pozicija: 2021-02-07 08:35:57 EST (72d 23h54m prije)
2021-02-07 14:35:57 CET lokalno vrijeme Poznań, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-02-07 08:20:22 EST (73d 10m prije)
2021-02-07 14:20:22 CET lokalno vrijeme Poznań, Poland [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.002 Tx Erlang (TLM: 0.400 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za SP3VSS-1

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS