Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SQ5LTL-1 - informacija
Komentar: U=12.3V DIGI Kozienice test
Položaj: 51°35.00' N 21°33.10' E - lokator KO01SN69EX - pokaži mapu - statičke karte
271.4 m Istok smjer 81° od Kozienice, Powiat kozienicki, Masovian Voivodeship, Poland [?]
11.9 km Sjever smjer 340° od Garbatka-Letnisko, Powiat kozienicki, Masovian Voivodeship, Poland
79.5 km Sjeverozapad smjer 298° od Lublin, Lublin Voivodeship, Poland
80.8 km Jugoistok smjer 153° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-10-18 19:13:23 UTC (3m28s prije)
2021-10-18 21:13:23 CEST lokalno vrijeme Kozienice, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-18 19:14:17 UTC (2m34s prije)
2021-10-18 21:14:17 CEST lokalno vrijeme Kozienice, Poland [?]
Projekt: Telemetry test
Vrijednost: Vin: 12.719 Volt (TLM: 161 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 280 Pkt (TLM: 28 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 61 Pcnt (TLM: 61 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Preciznost mjerenja:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS