Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SQ9MDD - informacija
Komentar: 439.975MHz lub SR5WZ
Položaj: 52°15.02' N 20°55.59' E - lokator KO02LG10EB - pokaži mapu - statičke karte
6.2 km Zapad smjer 292° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland [?]
10.5 km Sjever smjer 1° od Raszyn, Powiat pruszkowski, Masovian Voivodeship, Poland
10.9 km Sjever smjer 356° od Rybie, Powiat pruszkowski, Masovian Voivodeship, Poland
114.3 km Sjeveroistok smjer 60° od Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-12-05 22:54:15 UTC (14h4m prije)
2021-12-05 23:54:15 CET lokalno vrijeme Warsaw, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-01-30 16:24:13 UTC (309d 20h34m prije)
2021-01-30 17:24:13 CET lokalno vrijeme Warsaw, Poland [?]
Projekt: Battery State Tracking
Vrijednost: Battery: 495 Percent (TLM: 495 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 556 Charge/On/Off (TLM: 556 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 522 Sats/On/Off (TLM: 522 EQN: 0,1,0)
Current: 1580 mA (TLM: 286 EQN: 0,10,-1280)
A5: 1 N/A (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS