Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SQ9MDD-14 - informacija
Komentar: oDtz WXDomoPy
Položaj: 53°32.55' N 16°30.11' E - lokator JO83GN00FE - pokaži mapu - statičke karte
4.3 km Jugozapad smjer 209° od Borne Sulinowo, Powiat szczecinecki, West Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
8.7 km Jugoistok smjer 124° od Łubowo, Powiat szczecinecki, West Pomeranian Voivodeship, Poland
110.2 km Sjeverozapad smjer 296° od Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
123.4 km Sjeveroistok smjer 43° od Gorzów Wielkopolski, Lubusz, Poland
Zadnja pozicija: 2021-06-06 07:05:07 UTC (144d 4h35m prije)
2021-06-06 09:05:07 CEST lokalno vrijeme Borne Sulinowo, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2021-06-06 07:01:13 UTC (144d 4h39m prije)
2021-06-06 09:01:13 CEST lokalno vrijeme Borne Sulinowo, Poland [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS