Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SQ9MUP-9 - informacija
Komentar: Andrzej z Mobila QRV 144.5125,SR9OA 73!
Mic-E poruke: En route
Položaj: 50°00.91' N 20°10.82' E - lokator KO00CA13PP - pokaži mapu - statičke karte
0.6 miles Istok smjer 86° od Podłęże, Powiat wielicki, Lesser Poland Voivodeship, Poland [?]
2.6 miles Jugozapad smjer 227° od Niepołomice, Powiat wielicki, Lesser Poland Voivodeship, Poland
12.6 miles Istok smjer 112° od Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Poland
53.7 miles Istok smjer 108° od Katowice, Silesian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2019-09-20 14:45:38 EDT (6h57m prije)
2019-09-20 20:45:38 CEST lokalno vrijeme Podłęże, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2017-10-24 11:01:19 EDT (696d 10h42m prije)
2017-10-24 17:01:19 CEST lokalno vrijeme Podłęże, Poland [?]
Visina 627 ft
Projekt: AVRT5 Tracking
Vrijednost: Sate: 7 (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
Temp: 20.800 C (TLM: 708 EQN: 0,0.1,-50)
Volt: 3.410 V (TLM: 341 EQN: 0,0.01,0)
Alt: 210 M (TLM: 21 EQN: 0,10,0)
A5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Dijagram povijest telemetrije za SQ9MUP-9

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS