Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SR9NFB - informacija
Komentar: Digi+Igate Przehyba(alt 1175 m.n.p.m)
Položaj: 49°28.05' N 20°33.26' E - lokator KN09GL62ME - pokaži mapu - statičke karte
6.9 km Sjeveroistok smjer 46° od Szczawnica, Powiat nowotarski, Lesser Poland Voivodeship, Poland [?]
8.4 km Zapad smjer 254° od Rytro, Powiat nowosądecki, Lesser Poland Voivodeship, Poland
82.3 km Jugoistok smjer 146° od Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Poland
140.3 km Jugoistok smjer 128° od Katowice, Silesian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-10-18 01:40:47 UTC (12m13s prije)
2021-10-18 03:40:47 CEST lokalno vrijeme Szczawnica, Poland [?]
Zadnja telemetrija: 2020-06-26 20:01:12 UTC (478d 5h51m prije)
2020-06-26 22:01:12 CEST lokalno vrijeme Szczawnica, Poland [?]
Vrijednost: Channel 1: 137 (TLM: 137 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 173 (TLM: 173 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 167 (TLM: 167 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 49 (TLM: 49 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 14 (TLM: 14 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS