Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od SV2HRT-3 - informacija
Komentar: Best 73 de Paul
Položaj: 40°29.68' N 22°58.06' E - lokator KN10LL68CR - pokaži mapu - statičke karte
5.1 km Istok smjer 100° od Néoi Épiváton, Nomós Thessaloníkis, Central Macedonia, Greece [?]
7.7 km Istok smjer 94° od Agía Triás, Nomós Thessaloníkis, Central Macedonia, Greece
16.3 km Jug smjer 173° od Thessaloníki, Nomós Thessaloníkis, Central Macedonia, Greece
106.0 km Sjeveroistok smjer 26° od Lárisa, Nomós Larísis, Thessaly, Greece
Zadnja pozicija: 2021-05-03 20:01:24 UTC (263d 9h31m prije)
2021-05-03 23:01:24 EEST lokalno vrijeme Néoi Épiváton, Greece [?]
Zadnja telemetrija: 2021-02-20 22:55:32 UTC (335d 6h36m prije)
2021-02-21 00:55:32 EET lokalno vrijeme Néoi Épiváton, Greece [?]
Vrijednost: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 2 count/10m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS