Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od VK2BLR - informacija
Komentar: /Wx Report {UIV32N}
Položaj: 33°08.23' S 148°10.12' E - lokator QF46CU07FB - pokaži mapu - statičke karte
0.4 miles Zapad smjer 270° od Parkes, Parkes, New South Wales, Australia [?]
19.4 miles Sjeveroistok smjer 29° od Forbes, Forbes, New South Wales, Australia
54.8 miles Zapad smjer 280° od Orange, Orange Municipality, New South Wales, Australia
66.7 miles Jug smjer 202° od Dubbo, Dubbo Municipality, New South Wales, Australia
Zadnja pozicija: 2020-01-25 11:39:23 EST (4m10s prije)
2020-01-26 03:39:23 AEDT lokalno vrijeme Parkes, Australia [?]
Zadnja telemetrija: 2013-03-08 01:05:29 EST (2514d 10h38m prije)
2013-03-08 17:05:29 AEDT lokalno vrijeme Parkes, Australia [?]
Vrijednost: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za VK2BLR

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS