Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od VK3CE - informacija
Položaj: 36°44.03' S 144°18.25' E - lokator QF23DG63MV - pokaži mapu - statičke karte
2.1 miles Sjeveroistok smjer 38° od Bendigo, Greater Bendigo, Victoria, Australia [?]
23.5 miles Sjever smjer 12° od Castlemaine, Mount Alexander, Victoria, Australia
62.7 miles Sjeveroistok smjer 24° od Ballarat, Ballarat North, Victoria, Australia
82.9 miles Sjeverozapad smjer 334° od Melbourne, Melbourne, Victoria, Australia
Zadnja pozicija: 2020-01-21 23:27:04 EST (1m43s prije)
2020-01-22 15:27:04 AEDT lokalno vrijeme Bendigo, Australia [?]
Zadnja telemetrija: 2016-02-18 03:02:30 EST (1433d 20h26m prije)
2016-02-18 19:02:30 AEDT lokalno vrijeme Bendigo, Australia [?]
Vrijednost: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za VK3CE

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS