Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od VK3MIT-3 - informacija
Komentar: VK3MIT - HILUX MOBILE
Položaj: 36°21.17' S 146°18.49' E - lokator QF33DP65XI - pokaži mapu - statičke karte
0.8 miles Sjeverozapad smjer 300° od Wangaratta, Wangaratta, Victoria, Australia [?]
22.6 miles Sjeveroistok smjer 53° od Benalla, Benalla, Victoria, Australia
39.3 miles Jugozapad smjer 241° od Albury, Albury Municipality, New South Wales, Australia
50.6 miles Istok smjer 88° od Shepparton, Greater Shepparton, Victoria, Australia
Zadnja pozicija: 2019-10-19 01:46:33 EDT (23d 17h22m prije)
2019-10-19 16:46:33 AEDT lokalno vrijeme Wangaratta, Australia [?]
Zadnja telemetrija: 2019-06-29 04:11:22 EDT (135d 14h57m prije)
2019-06-29 18:11:22 AEST lokalno vrijeme Wangaratta, Australia [?]
Visina 535 ft
Vrijednost: Channel 1: 139 (TLM: 139 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 107 (TLM: 107 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 92 (TLM: 92 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 71 (TLM: 71 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za VK3MIT-3

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS