Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od VK3RFN-1 - informacija
Komentar: APRS Digi-iGate | C4FM Wires-X Rpt 438.350MHz T91.5Hz -7.00MHz
Položaj: 37°49.45' S 144°59.85' E - lokator QF22LE92QE - pokaži mapu - statičke karte
3.2 km Istok smjer 111° od Melbourne, Melbourne, Victoria, Australia [?]
6.4 km Sjeverozapad smjer 308° od Glen Iris, Stonnington, Victoria, Australia
6.8 km Sjeverozapad smjer 324° od Malvern East, Stonnington, Victoria, Australia
66.3 km Sjeveroistok smjer 57° od Geelong, Greater Geelong, Victoria, Australia
Zadnja pozicija: 2021-10-24 12:37:39 UTC (6m34s prije)
2021-10-24 23:37:39 AEDT lokalno vrijeme Melbourne, Australia [?]
Zadnja telemetrija: 2021-10-24 12:32:24 UTC (11m49s prije)
2021-10-24 23:32:24 AEDT lokalno vrijeme Melbourne, Australia [?]
Projekt: Battery State Tracking
Vrijednost: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS