Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od VK4RMP-3 - informacija
Komentar: 11.6V 32C Midge Point - Proserpine Digi
Položaj: 20°38.84' S 148°40.60' E - lokator QG49II14EP - pokaži mapu - statičke karte
25.5 miles Jugoistok smjer 153° od Red Hill, Whitsunday, Queensland, Australia [?]
43.2 miles Sjeverozapad smjer 325° od Walkerston, Mackay, Queensland, Australia
47.1 miles Sjeverozapad smjer 318° od Mackay, Mackay, Queensland, Australia
51.8 miles Jugoistok smjer 148° od Bowen, Whitsunday, Queensland, Australia
Zadnja pozicija: 2019-08-17 03:28:29 EDT (159d 6h49m prije)
2019-08-17 17:28:29 AEST lokalno vrijeme Red Hill, Australia [?]
Zadnja telemetrija: 2015-01-24 02:34:43 EST (1825d 6h43m prije)
2015-01-24 17:34:43 AEST lokalno vrijeme Red Hill, Australia [?]
Vrijednost: Channel 1: 418 (TLM: 418 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 630 (TLM: 630 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za VK4RMP-3

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS