Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od XE1GBS-10 - informacija
Komentar: XE1GBS Digipeater
Položaj: 19°23.51' N 99°10.18' W - lokator EK09JJ94PA - pokaži mapu - statičke karte
6.0 km Jugozapad smjer 227° od Mexico City, The Federal District, Mexico [?]
8.5 km Jugozapad smjer 240° od Venustiano Carranza, The Federal District, Mexico
8.9 km Zapad smjer 267° od Iztacalco, The Federal District, Mexico
13.1 km Zapad smjer 290° od Iztapalapa, The Federal District, Mexico
Zadnja pozicija: 2022-01-23 16:04:52 UTC (45s prije)
2022-01-23 10:04:52 CST lokalno vrijeme Mexico City, Mexico [?]
Zadnja telemetrija: 2021-06-13 14:03:07 UTC (224d 2h2m prije)
2021-06-13 09:03:07 CDT lokalno vrijeme Mexico City, Mexico [?]
Projekt: Battery State Tracking
Vrijednost: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS