Telemetrija - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: VK*
Telemetrija od YG9DFN-3 - informacija
Komentar: AMATEUR RADIO STATION
Položaj: 8°23.20' S 115°26.14' E - lokator OI71RO27GE - pokaži mapu - statičke karte
5.5 miles Sjeverozapad smjer 306° od Banjar Geriana Kangin, Bali, Indonesia [?]
6.2 miles Sjeverozapad smjer 314° od Banjar Wates Tengah, Bali, Indonesia
23.5 miles Sjeveroistok smjer 39° od Denpasar, Bali, Indonesia
48.4 miles Zapad smjer 286° od Mataram, Nusa Tenggara Barat, Indonesia
Zadnja pozicija: 2020-07-16 07:29:57 EDT (271d 17h24m prije)
2020-07-16 19:29:57 WITA lokalno vrijeme Banjar Geriana Kangin, Indonesia [?]
Zadnja telemetrija: 2020-07-16 07:23:12 EDT (271d 17h30m prije)
2020-07-16 19:23:12 WITA lokalno vrijeme Banjar Geriana Kangin, Indonesia [?]
Vrijednost: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Preciznost mjerenja:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Dijagram povijest telemetrije za YG9DFN-3

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje telemetrijske podatke sakupljene od APRS stanica. Telemetrija sadržava analogne i digitalne vrijednosti mjerenja kao što su temperatura i napon, i binearno stanje prekidača, releja ili ostale vrijednosti koje imaju dva stanja (uklj./isklj., omogućeno/onemogućeno, otvoreno/zatvoreno, točno/netočno).
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS