APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od CT2HRB-13 - informacija
Položaj: 38°48.79' N 9°13.73' W - lokator IM58JT25MD - pokaži mapu - statičke karte
3.4 km Zapad smjer 291° od Ramada, Odivelas, Lisbon, Portugal [?]
4.5 km Sjeverozapad smjer 300° od Odivelas, Odivelas, Lisbon, Portugal
6.6 km Sjever smjer 2° od Amadora, Amadora, Lisbon, Portugal
13.5 km Sjeverozapad smjer 322° od Lisbon, Lisbon, Lisbon, Portugal
Zadnja pozicija: 2021-09-24 17:40:01 UTC (1m51s prije)
2021-09-24 18:40:01 WEST lokalno vrijeme Ramada, Portugal [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-09-24 17:35:02 UTC (6m50s prije)
2021-09-24 18:35:02 WEST lokalno vrijeme Ramada, Portugal [?]
Temperatura: 20.0 °C
Točka rosišta: 12.5 °C
Vlažnost: 62 %
Pritisak: 1013.0 mbar
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS