APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DJ2RF-13 - informacija
Komentar: Sandizell Wetter DJ2RF
Položaj: 48°34.58' N 11°10.43' E - lokator JN58ON08UH - pokaži mapu - statičke karte
9.5 km Sjever smjer 354° od Kühbach, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany [?]
9.5 km Sjeverozapad smjer 333° od Gachenbach, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
57.1 km Sjeverozapad smjer 329° od München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
97.1 km Jug smjer 175° od Nuremberg, Bavaria, Germany
Zadnja pozicija: 2021-07-09 03:59:41 UTC (145d 18h prije)
2021-07-09 05:59:41 CEST lokalno vrijeme Kühbach, Germany [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-07-08 05:14:44 UTC (146d 16h45m prije)
2021-07-08 07:14:44 CEST lokalno vrijeme Kühbach, Germany [?]
Temperatura: 16.7 °C
Točka rosišta: 15.4 °C
Vlažnost: 92 %
Pritisak: 1020.1 mbar
Vjetar: Sjeverozapad 337° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 1.5 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS