APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DO0GEZ - informacija
Komentar: 438.6125Mhz/145.7125 C4FM/FM Repeater DO0GEZ
Položaj: 51°57.94' N 9°47.89' E - lokator JO41VX51SS - pokaži mapu - statičke karte
6.0 miles Istok smjer 68° od Holzen, Lower Saxony, Germany [?]
7.4 miles Istok smjer 83° od Lüerdissen, Lower Saxony, Germany
28.1 miles Jug smjer 174° od Hannover, Lower Saxony, Germany
54.0 miles Istok smjer 94° od Bielefeld, Regierungsbezirk Detmold, North Rhine-Westphalia, Germany
Zadnja pozicija: 2019-12-15 21:59:03 EST (4m40s prije)
2019-12-16 03:59:03 CET lokalno vrijeme Holzen, Germany [?]
Zadnji WX izvještaj: 2019-04-05 06:24:16 EDT (254d 16h39m prije)
2019-04-05 12:24:16 CEST lokalno vrijeme Holzen, Germany [?]
Temperatura: 174 °F
Vlažnost: 100 %
Vjetar: Sjever 0° 0.0 MPH (Pljusak 0.0 MPH)
Kiša: 0.0 inches tijekom zadnjeg sata, 0.0 inches tijekom zadnjih 24 sati
Hidrometerološki grafikon povijesti za DO0GEZ

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS