APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od ED1ZAR-3 - informacija
Komentar: WIDE3,ESGA3,Radio Club Fene
Položaj: 43°25.36' N 7°59.75' W - lokator IN63AK01MK - pokaži mapu - statičke karte
10.1 km Sjever smjer 10° od Monfero, Provincia da Coruña, Galicia, Spain [?]
12.1 km Zapad smjer 254° od Puentes de García Rodríguez, Provincia da Coruña, Galicia, Spain
32.8 km Istok smjer 80° od A Coruña, Provincia da Coruña, Galicia, Spain
58.4 km Sjeverozapad smjer 324° od Lugo, Provincia de Lugo, Galicia, Spain
Zadnja pozicija: 2021-11-30 18:21:36 UTC (27m6s prije)
2021-11-30 19:21:36 CET lokalno vrijeme Monfero, Spain [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-11-30 07:17:21 UTC (11h31m prije)
2021-11-30 08:17:21 CET lokalno vrijeme Monfero, Spain [?]
Temperatura: 9.4 °C
Točka rosišta: 8.6 °C
Vlažnost: 95 %
Pritisak: 1028.2 mbar
Vjetar: Sjever 343° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.5 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS