APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od I0QGR-13 - informacija
Komentar: WX @ JN61JW TIVOLI (RM) i0QGR COTA or223 {UIV32}
Položaj: 41°57.23' N 12°48.44' E - lokator JN61JW68VW - pokaži mapu - statičke karte
1.1 km Jugoistok smjer 138° od Tivoli, Provincia di Roma, Latium, Italy [?]
5.5 km Jugozapad smjer 247° od Castel Madama, Provincia di Roma, Latium, Italy
27.5 km Istok smjer 76° od Roma, Provincia di Roma, Latium, Italy
128.4 km Jugozapad smjer 244° od Pescara, Provincia di Pescara, Abruzzo, Italy
Zadnja pozicija: 2021-09-19 18:00:43 UTC (34d 22h27m prije)
2021-09-19 20:00:43 CEST lokalno vrijeme Tivoli, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-09-19 15:52:58 UTC (35d 35m prije)
2021-09-19 17:52:58 CEST lokalno vrijeme Tivoli, Italy [?]
Temperatura: 25.0 °C
Točka rosišta: 16.9 °C
Vlažnost: 61 %
Pritisak: 1009.3 mbar
Vjetar: Sjever 0° 0.0 m/s (Pljusak 28.6 m/s)
Kiša: 47.8 mm tijekom zadnjeg sata, 47.8 mm tijekom zadnjih 24 sati, 47.8 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS