APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od IR1DY-11 - informacija
Komentar: Radio Club Spezzino U=12.1V,T=??.?C/??.?F
Položaj: 44°07.97' N 9°47.41' E - lokator JN44VD41TV - pokaži mapu - statičke karte
3.1 km Jugoistok smjer 139° od Riccò del Golfo di Spezia, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy [?]
4.9 km Sjeverozapad smjer 300° od La Spezia, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy
74.6 km Jugoistok smjer 114° od Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
123.7 km Zapad smjer 290° od Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
Zadnja pozicija: 2021-06-21 07:57:17 UTC (125d 8h37m prije)
2021-06-21 09:57:17 CEST lokalno vrijeme Riccò del Golfo di Spezia, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-15 05:51:52 UTC (131d 10h42m prije)
2021-06-15 07:51:52 CEST lokalno vrijeme Riccò del Golfo di Spezia, Italy [?]
Temperatura: 25.6 °C
Točka rosišta: 16.7 °C
Vlažnost: 58 %
Pritisak: 1009.8 mbar
Vjetar: Istok 90° 4.0 m/s (Pljusak 4.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS