APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od IZ1RHY - informacija
Komentar: {UIV32}
Položaj: 44°07.48' N 9°54.81' E - lokator JN44WC99OW - pokaži mapu - statičke karte
684.2 m Sjever smjer 5° od Arcola, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy [?]
2.8 km Jugoistok smjer 131° od Vezzano Ligure, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy
84.0 km Istok smjer 112° od Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
114.1 km Zapad smjer 291° od Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
Zadnja pozicija: 2021-12-28 07:08:30 UTC (147d 10h45m prije)
2021-12-28 08:08:30 CET lokalno vrijeme Arcola, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-05 04:04:13 UTC (353d 13h50m prije)
2021-06-05 06:04:13 CEST lokalno vrijeme Arcola, Italy [?]
Temperatura: 16.7 °C
Točka rosišta: 14.7 °C
Vlažnost: 88 %
Pritisak: 1017.1 mbar
Vjetar: Jug 202° 0.0 m/s (Pljusak 0.4 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS