APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SP1GDK-10 - informacija
Komentar: Digi / iGate - Szczecin Pomorzany
Položaj: 53°24.51' N 14°31.68' E - lokator JO73GJ38IA - pokaži mapu - statičke karte
2.8 km Jugozapad smjer 216° od Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
5.3 km Sjeveroistok smjer 44° od Przecław, Powiat policki, West Pomeranian Voivodeship, Poland
123.5 km Sjeveroistok smjer 37° od Berlin, Berlin, Germany
Zadnja pozicija: 2021-12-07 11:06:15 UTC (9m43s prije)
2021-12-07 12:06:15 CET lokalno vrijeme Szczecin, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-10-27 03:08:13 UTC (41d 8h7m prije)
2021-10-27 05:08:13 CEST lokalno vrijeme Szczecin, Poland [?]
Temperatura: 10.0 °C
Točka rosišta: 8.1 °C
Vlažnost: 88 %
Pritisak: 1018.9 mbar
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS