APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SQ5EXS-9 - informacija
Komentar: 145.550MHz op. Asia
Mic-E poruke: En route
Položaj: 52°22.73' N 20°55.26' E - lokator KO02LJ00MW - pokaži mapu - statičke karte
7.3 km Sjeverozapad smjer 332° od Białołeka, Masovian Voivodeship, Poland [?]
9.7 km Sjever smjer 354° od Bielany, Masovian Voivodeship, Poland
17.7 km Sjever smjer 340° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
121.5 km Sjeveroistok smjer 54° od Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-12-06 13:54:34 UTC (19h7m prije)
2021-12-06 14:54:34 CET lokalno vrijeme Białołeka, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-30 08:41:56 UTC (160d 19m prije)
2021-06-30 10:41:56 CEST lokalno vrijeme Białołeka, Poland [?]
Visina 80 m
Temperatura: 26.1 °C
Točka rosišta: 20.6 °C
Vlažnost: 72 %
Pritisak: 1001.6 mbar
Vjetar: Sjeveroistok 45° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 103.9 mm tijekom zadnjeg sata, 131.6 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS