APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od XX9XXX-11 - informacija
Komentar: tnanr...p...P...hnanb.....
Položaj: 48°13.62' N 15°39.85' E - lokator JN78TF94QL - pokaži mapu - statičke karte
3.8 km Sjeveroistok smjer 37° od Sankt Pölten, Lower Austria, Austria [?]
6.4 km Jug smjer 200° od Herzogenburg, Politischer Bezirk Sankt Pölten, Lower Austria, Austria
52.5 km Zapad smjer 273° od Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
107.2 km Zapad smjer 275° od Bratislava, Bratislavský, Slovakia
Zadnja pozicija: 2021-10-19 19:35:36 UTC (8d 4h21m prije)
2021-10-19 21:35:36 CEST lokalno vrijeme Sankt Pölten, Austria [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-20 18:02:29 UTC (129d 5h54m prije)
2021-06-20 20:02:29 CEST lokalno vrijeme Sankt Pölten, Austria [?]
Temperatura: 25.6 °C
Točka rosišta: 20.2 °C
Vlažnost: 72 %
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS