APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DB0IT - informacija
Komentar: OpenWebRX APRS gateway
Položaj: 53°26.02' N 7°26.52' E - lokator JO33RK34AB - pokaži mapu - statičke karte
2.8 miles Jugozapad smjer 217° od Aurich, Lower Saxony, Germany [?]
5.0 miles Sjeverozapad smjer 298° od Mittegroßefehn (Mittegrossefehn), Lower Saxony, Germany
39.0 miles Sjeveroistok smjer 67° od Groningen, Gemeente Groningen, Groningen, Netherlands
61.6 miles Sjeverozapad smjer 294° od Bremen, Bremen, Germany
Zadnja pozicija: 2020-10-23 18:40:12 CDT (38m20s prije)
2020-10-24 01:40:12 CEST lokalno vrijeme Aurich, Germany [?]
Zadnji WX izvještaj: 2020-02-23 09:09:35 CST (243d 9h8m prije)
2020-02-23 16:09:35 CET lokalno vrijeme Aurich, Germany [?]
Temperatura: -84 °F
Pritisak: 1005.5 mbar
Vjetar: Sjever 0° 0.0 MPH (Pljusak 0.0 MPH)
Kiša: 0.0 inches tijekom zadnjeg sata, 0.3 inches tijekom zadnjih 24 sati, 0.3 inches od ponoci
Hidrometerološki grafikon povijesti za DB0IT

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS