APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DC1NSK-11 - informacija
Položaj: 50°19.33' N 11°07.41' E - lokator JO50NH47TH - pokaži mapu - statičke karte
7.3 miles Sjever smjer 357° od Sonnefeld, Regierungsbezirk Oberfranken, Bavaria, Germany [?]
8.4 miles Sjever smjer 357° od Weidhausen bei Coburg, Bavaria, Germany
45.8 miles Jug smjer 175° od Erfurt, Thuringia, Germany
60.4 miles Sjever smjer 2° od Nuremberg, Bavaria, Germany
Zadnja pozicija: 2021-05-02 15:06:24 EDT (7d 12h30m prije)
2021-05-02 21:06:24 CEST lokalno vrijeme Sonnefeld, Germany [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-05-02 15:05:50 EDT (7d 12h30m prije)
2021-05-02 21:05:50 CEST lokalno vrijeme Sonnefeld, Germany [?]
Temperatura: 77 °F
Točka rosišta: 51 °F
Vlažnost: 40 %
Hidrometerološki grafikon povijesti za DC1NSK-11

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS