APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DL4SDR-13 - informacija
Komentar: MGHCity LoRa iGate
Položaj: 49°52.86' N 9°46.06' E - lokator JN49VV21CK - pokaži mapu - statičke karte
5.8 km Zapad smjer 273° od Thüngersheim, Regierungsbezirk Unterfranken, Bavaria, Germany [?]
6.0 km Sjeverozapad smjer 293° od Erlabrunn, Regierungsbezirk Unterfranken, Bavaria, Germany
81.8 km Istok smjer 108° od Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
105.2 km Sjeverozapad smjer 298° od Nuremberg, Bavaria, Germany
Zadnja pozicija: 2021-10-20 20:19:21 UTC (91d 19h59m prije)
2021-10-20 22:19:21 CEST lokalno vrijeme Thüngersheim, Germany [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-07 18:49:55 UTC (226d 21h28m prije)
2021-06-07 20:49:55 CEST lokalno vrijeme Thüngersheim, Germany [?]
Temperatura: 25.0 °C
Točka rosišta: 16.4 °C
Vlažnost: 59 %
Pritisak: 1019.6 mbar
Vjetar: 0.0 m/s
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS