APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DW1844 - informacija
Položaj: 46°42.96' N 7°37.67' E - lokator JN36TR51IU - pokaži mapu - statičke karte
2.1 miles Jugozapad smjer 231° od Hilterfingen, Thun, Bern, Switzerland [?]
2.4 miles Jug smjer 173° od Thun, Thun, Bern, Switzerland
62.5 miles Jugozapad smjer 224° od Zürich, Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland
78.9 miles Sjeveroistok smjer 63° od Genève, Geneva, Geneva, Switzerland
Zadnja pozicija: 2021-05-11 09:11:06 EDT (1m28s prije)
2021-05-11 15:11:06 CEST lokalno vrijeme Hilterfingen, Switzerland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-05-11 09:06:04 EDT (6m30s prije)
2021-05-11 15:06:04 CEST lokalno vrijeme Hilterfingen, Switzerland [?]
Temperatura: 52 °F
Točka rosišta: 49 °F
Vlažnost: 90 %
Pritisak: 1009.7 mbar
Vjetar: Jug 200° 0.9 MPH (Pljusak 2.0 MPH)
Kiša: 0.1 inches tijekom zadnjeg sata, 0.3 inches tijekom zadnjih 24 sati, 0.3 inches od ponoci
Osvjetljenje: 86 W/m²
Hidrometerološki grafikon povijesti za DW1844

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS