APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DW8954 - informacija
Komentar: .WD 8
Položaj: 49°40.20' N 9°18.83' E - lokator JN49PQ70PT - pokaži mapu - statičke karte
4.1 km Jug smjer 196° od Eichenbühl, Regierungsbezirk Unterfranken, Bavaria, Germany [?]
5.2 km Jugoistok smjer 137° od Miltenberg, Bavaria, Germany
67.1 km Jugoistok smjer 137° od Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
99.1 km Sjever smjer 6° od Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Zadnja pozicija: 2021-10-20 04:49:05 UTC (3m3s prije)
2021-10-20 06:49:05 CEST lokalno vrijeme Eichenbühl, Germany [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-10-20 04:44:04 UTC (8m4s prije)
2021-10-20 06:44:04 CEST lokalno vrijeme Eichenbühl, Germany [?]
Temperatura: 10.0 °C
Točka rosišta: 5.6 °C
Vlažnost: 74 %
Pritisak: 1017.0 mbar
Vjetar: Jug 188° 0.0 m/s (Pljusak 1.3 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Osvjetljenje: 0 W/m²
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS