APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od DW9691 - informacija
Komentar: eCumulusDsVP
Položaj: 44°06.17' N 9°49.42' E - lokator JN44VC84UQ - pokaži mapu - statičke karte
1.8 km Jugozapad smjer 241° od La Spezia, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy [?]
7.4 km Jugoistok smjer 140° od Riccò del Golfo di Spezia, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy
78.4 km Jugoistok smjer 115° od Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
120.1 km Zapad smjer 289° od Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
Zadnja pozicija: 2021-10-21 21:42:04 UTC (10s prije)
2021-10-21 23:42:04 CEST lokalno vrijeme La Spezia, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-10-21 21:41:04 UTC (1m10s prije)
2021-10-21 23:41:04 CEST lokalno vrijeme La Spezia, Italy [?]
Temperatura: 17.8 °C
Točka rosišta: 15.1 °C
Vlažnost: 84 %
Pritisak: 1012.2 mbar
Vjetar: Sjever 0° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 29.7 mm tijekom zadnjih 24 sati, 29.7 mm od ponoci
Osvjetljenje: 0 W/m²
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS