APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od FW1847 - informacija
Položaj: 53°03.42' N 8°11.73' E - lokator JO43CB33LQ - pokaži mapu - statičke karte
1.1 km Jug smjer 196° od Wardenburg, Lower Saxony, Germany [?]
12.2 km Jug smjer 181° od Oldenburg, Lower Saxony, Germany
40.9 km Zapad smjer 267° od Bremen, Bremen, Germany
131.7 km Jugozapad smjer 246° od Hamburg, Hamburg, Germany
Zadnja pozicija: 2021-10-16 02:52:06 UTC (2m7s prije)
2021-10-16 04:52:06 CEST lokalno vrijeme Wardenburg, Germany [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-10-16 02:47:05 UTC (7m8s prije)
2021-10-16 04:47:05 CEST lokalno vrijeme Wardenburg, Germany [?]
Temperatura: 6.7 °C
Točka rosišta: 6.3 °C
Vlažnost: 97 %
Pritisak: 1020.3 mbar
Vjetar: Zapad 257° 0.4 m/s (Pljusak 1.3 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 5.3 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS