APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od IU5DDT-3 - informacija
Komentar: /fWDst.meteo. tempo solggito e stabile {UIV32N}
Položaj: 43°57.26' N 11°24.47' E - lokator JN53QW89WA - pokaži mapu - statičke karte
4.7 km Sjeverozapad smjer 301° od Vicchio, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy [?]
11.5 km Sjeverozapad smjer 308° od Dicomano, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
24.4 km Sjeveroistok smjer 31° od Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
60.2 km Jug smjer 175° od Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Zadnja pozicija: 2021-07-17 21:58:38 UTC (189d 16h44m prije)
2021-07-17 23:58:38 CEST lokalno vrijeme Vicchio, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-07-17 21:54:37 UTC (189d 16h48m prije)
2021-07-17 23:54:37 CEST lokalno vrijeme Vicchio, Italy [?]
Temperatura: 24.4 °C
Vlažnost: 100 %
Pritisak: 977.7 mbar
Vjetar: Jugoistok 135° 1.3 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS