APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od IZ1RHY - informacija
Komentar: {UIV32}
Položaj: 44°07.48' N 9°54.81' E - lokator JN44WC99OW - pokaži mapu - statičke karte
8.6 km Zapad smjer 288° od Castelnuovo Magra (Castelnuovo di Magra), Provincia di La Spezia, Liguria, Italy [?]
11.2 km Sjeverozapad smjer 293° od Ortonovo, Provincia di La Spezia, Liguria, Italy
84.0 km Istok smjer 112° od Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
114.1 km Zapad smjer 291° od Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
Zadnja pozicija: 2021-12-28 07:08:30 UTC (25d 5h39m prije)
2021-12-28 08:08:30 CET lokalno vrijeme Castelnuovo Magra, Italy [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-05 04:04:13 UTC (231d 8h43m prije)
2021-06-05 06:04:13 CEST lokalno vrijeme Castelnuovo Magra, Italy [?]
Temperatura: 16.7 °C
Točka rosišta: 14.7 °C
Vlažnost: 88 %
Pritisak: 1017.1 mbar
Vjetar: Jug 202° 0.0 m/s (Pljusak 0.4 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS