APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od MB7VV-10 - informacija
Komentar: The Bristol 70cms Repeater Group ,
Položaj: 51°25.83' N 2°24.54' W - lokator IO81TK03WH - pokaži mapu - statičke karte
3.6 km Istok smjer 80° od Bitton, South Gloucestershire, England, United Kingdom [?]
4.0 km Jugozapad smjer 236° od Cold Ashton, South Gloucestershire, England, United Kingdom
13.3 km Istok smjer 102° od Bristol, City of Bristol, England, United Kingdom
121.9 km Jug smjer 197° od Birmingham, City and Borough of Birmingham, England, United Kingdom
Zadnja pozicija: 2021-10-24 03:32:22 UTC (1m44s prije)
2021-10-24 04:32:22 BST lokalno vrijeme Bitton, United Kingdom [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-09-20 19:35:30 UTC (33d 7h58m prije)
2021-09-20 20:35:30 BST lokalno vrijeme Bitton, United Kingdom [?]
Temperatura: 13.9 °C
Točka rosišta: 10.1 °C
Vlažnost: 78 %
Pritisak: 1027.6 mbar
Vjetar: Sjever 345° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 3.6 mm tijekom zadnjih 24 sati, 0.0 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS