APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od OE3AGH-9 - informacija
Komentar: SNR=-17dB RSSI=-94db
Položaj: 48°10.18' N 15°38.32' E - lokator JN78TE60PR - pokaži mapu - statičke karte
8.1 miles Jug smjer 198° od Herzogenburg, Politischer Bezirk Sankt Pölten, Lower Austria, Austria [?]
8.2 miles Jugozapad smjer 222° od Kapelln, Politischer Bezirk Sankt Pölten, Lower Austria, Austria
33.9 miles Zapad smjer 266° od Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
67.6 miles Zapad smjer 272° od Bratislava, Bratislavský, Slovakia
Zadnja pozicija: 2021-04-23 07:35:09 EDT (7h4m prije)
2021-04-23 13:35:09 CEST lokalno vrijeme Herzogenburg, Austria [?]
Zadnji WX izvještaj: 2020-12-24 07:53:21 EST (120d 5h46m prije)
2020-12-24 13:53:21 CET lokalno vrijeme Herzogenburg, Austria [?]
Temperatura: 75 °F
Točka rosišta: 59 °F
Vlažnost: 57 %
Hidrometerološki grafikon povijesti za OE3AGH-9

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS