APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od OK5TVR-9 - informacija
Komentar: LORA APRS test - TTGO by OE3CJB
Položaj: 49°46.44' N 13°17.92' E - lokator JN69PS55TS - pokaži mapu - statičke karte
2.1 miles Istok smjer 93° od Město Touškov, Plzeňský Kraj, Czech Republic [?]
3.2 miles Sjever smjer 18° od Vejprnice, Plzeňský Kraj, Czech Republic
4.0 miles Sjeverozapad smjer 298° od Plzeň, Plzeňský Kraj, Czech Republic
54.4 miles Jugozapad smjer 247° od Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Zadnja pozicija: 2021-05-12 00:23:24 EDT (75d 14h32m prije)
2021-05-12 06:23:24 CEST lokalno vrijeme Město Touškov, Czech Republic [?]
Zadnji WX izvještaj: 2020-12-15 13:54:33 EST (223d 1m prije)
2020-12-15 19:54:33 CET lokalno vrijeme Město Touškov, Czech Republic [?]
Temperatura: 32 °F
Vlažnost: 100 %
Hidrometerološki grafikon povijesti za OK5TVR-9

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

[24 sata · 48 sati · tjedan · mjesec · godina]

Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS