APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od R2WXCZ - informacija
Komentar: SR2WXCZ Czluchow
Položaj: 53°39.27' N 17°22.16' E - lokator JO83QP47HB - pokaži mapu - statičke karte
1.6 km Jugoistok smjer 154° od Człuchów, Powiat człuchowski, Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
13.2 km Zapad smjer 250° od Chojnice, Powiat chojnicki, Pomeranian Voivodeship, Poland
72.6 km Sjeverozapad smjer 325° od Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
113.9 km Jugozapad smjer 228° od Gdańsk, Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-10-19 14:26:26 UTC (2m45s prije)
2021-10-19 16:26:26 CEST lokalno vrijeme Człuchów, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-10-12 05:46:43 UTC (7d 8h42m prije)
2021-10-12 07:46:43 CEST lokalno vrijeme Człuchów, Poland [?]
Temperatura: 6.1 °C
Točka rosišta: 4.7 °C
Vlažnost: 91 %
Pritisak: 1010.2 mbar
Vjetar: Sjeveroistok 67° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS