APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SP2RTA-1 - informacija
Komentar: Karol, Chojnice
Položaj: 53°41.95' N 17°35.07' E - lokator JO83TQ07DT - pokaži mapu - statičke karte
1.9 km Istok smjer 77° od Chojnice, Powiat chojnicki, Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
15.3 km Istok smjer 76° od Człuchów, Powiat człuchowski, Pomeranian Voivodeship, Poland
69.8 km Sjeverozapad smjer 337° od Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
100.3 km Jugozapad smjer 224° od Gdańsk, Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-10-16 11:38:22 UTC (11d 6h58m prije)
2021-10-16 13:38:22 CEST lokalno vrijeme Chojnice, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2020-11-02 17:28:42 UTC (359d 1h8m prije)
2020-11-02 18:28:42 CET lokalno vrijeme Chojnice, Poland [?]
Temperatura: 27.8 °C
Pritisak: 1009.1 mbar
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS