APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SQ5OUZ - informacija
Komentar: FTM-400D via MMDVM
Položaj: 51°24.85' N 21°10.67' E - lokator KO01OJ19IJ - pokaži mapu - statičke karte
2.5 km Sjeveroistok smjer 59° od Radom, Radom, Masovian Voivodeship, Poland [?]
7.7 km Sjeveroistok smjer 26° od Trablice, Powiat radomski, Masovian Voivodeship, Poland
91.3 km Jug smjer 173° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
123.9 km Istok smjer 107° od Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-07-28 06:32:07 UTC (81d 3h36m prije)
2021-07-28 08:32:07 CEST lokalno vrijeme Radom, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-28 19:58:38 UTC (110d 14h9m prije)
2021-06-28 21:58:38 CEST lokalno vrijeme Radom, Poland [?]
Temperatura: 26.1 °C
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS