APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SQ5PE-7 - informacija
Komentar: 145.500 mhz bolek
Mic-E poruke: En route
Položaj: 52°12.32' N 20°58.91' E - lokator KO02LE79TG - pokaži mapu - statičke karte
3.4 km Jugozapad smjer 217° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland [?]
3.8 km Zapad smjer 290° od Mokotów, Masovian Voivodeship, Poland
7.7 km Sjeverozapad smjer 323° od Ursynów, Masovian Voivodeship, Poland
115.4 km Sjeveroistok smjer 63° od Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-10-20 23:20:23 UTC (2m1s prije)
2021-10-21 01:20:23 CEST lokalno vrijeme Warsaw, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-10-19 17:59:22 UTC (1d 5h23m prije)
2021-10-19 19:59:22 CEST lokalno vrijeme Warsaw, Poland [?]
Visina 99 m
Temperatura: 10.6 °C
Točka rosišta: 9.0 °C
Vlažnost: 90 %
Pritisak: 1015.1 mbar
Vjetar: Istok 90° 0.0 m/s (Pljusak 0.0 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS