APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SQ8LUN-9 - informacija
Komentar: 14.4V-02C OT+ Lukasz Lublin /DV/ 602634198
Položaj: 51°14.03' N 22°30.96' E - lokator KO11GF16WC - pokaži mapu - statičke karte
4.0 km Jugozapad smjer 243° od Lublin, Lublin Voivodeship, Poland [?]
6.3 km Istok smjer 79° od Kozubszczyzna, Powiat lubelski, Lublin Voivodeship, Poland
151.5 km Jugoistok smjer 136° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2021-12-03 13:56:07 UTC (12h2m prije)
2021-12-03 14:56:07 CET lokalno vrijeme Lublin, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-25 16:53:32 UTC (161d 9h4m prije)
2021-06-25 18:53:32 CEST lokalno vrijeme Lublin, Poland [?]
Visina 213 m
Temperatura: 20.6 °C
Točka rosišta: 7.6 °C
Vlažnost: 43 %
Pritisak: 1015.3 mbar
Vjetar: Sjeverozapad 310° 0.4 m/s (Pljusak 2.2 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 15.0 mm tijekom zadnjih 24 sati, 7.6 mm od ponoci
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS