APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SQ9MDD - informacija
Komentar: 145.550MHz lub SR5WZ
Položaj: 52°15.02' N 20°55.59' E - lokator KO02LG10EB - pokaži mapu - statičke karte
6.2 km Zapad smjer 292° od Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland [?]
9.4 km Sjeveroistok smjer 39° od Piastów, Powiat pruszkowski, Masovian Voivodeship, Poland
9.9 km Sjeveroistok smjer 63° od Ożarów Mazowiecki, Powiat warszawski zachodni, Masovian Voivodeship, Poland
114.3 km Sjeveroistok smjer 60° od Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Zadnja pozicija: 2022-01-21 17:18:41 UTC (18m12s prije)
2022-01-21 18:18:41 CET lokalno vrijeme Warsaw, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-12-23 06:33:48 UTC (29d 11h3m prije)
2021-12-23 07:33:48 CET lokalno vrijeme Warsaw, Poland [?]
Temperatura: -2.8 °C
Vlažnost: 84 %
Pritisak: 950.6 mbar
Vjetar: Jug 180° 0.0 m/s (Pljusak 2.7 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS