APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SQ9MDD-15 - informacija
Komentar: oDtz WXDomoPy
Položaj: 53°32.55' N 16°30.11' E - lokator JO83GN00FE - pokaži mapu - statičke karte
4.3 km Jugozapad smjer 209° od Borne Sulinowo, Powiat szczecinecki, West Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
8.7 km Jugoistok smjer 124° od Łubowo, Powiat szczecinecki, West Pomeranian Voivodeship, Poland
110.2 km Sjeverozapad smjer 296° od Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
123.4 km Sjeveroistok smjer 43° od Gorzów Wielkopolski, Lubusz, Poland
Zadnja pozicija: 2021-06-06 08:07:28 UTC (182d 22h15m prije)
2021-06-06 10:07:28 CEST lokalno vrijeme Borne Sulinowo, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-06-06 07:05:07 UTC (182d 23h17m prije)
2021-06-06 09:05:07 CEST lokalno vrijeme Borne Sulinowo, Poland [?]
Temperatura: 18.9 °C
Točka rosišta: 6.4 °C
Vlažnost: 44 %
Pritisak: 1019.9 mbar
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS