APRS/CWOP hidrometerološka stanica - pregled karte · informacija · telemetrija · vrijeme · osnovni · status · beacons · poruke · bilteni · pretraži · kretanje · Moj račun
Pretraživanje je moguće upotrebom znakova zamjene (*?) iza prefiksa. Primjer: G*
APRS/CWOP hidrometerološki izvještaj od SR1WXW - informacija
Komentar: ZAGOZD WX3in1 weather
Položaj: 53°34.44' N 15°45.97' E - lokator JO73VN17WS - pokaži mapu - statičke karte
12.0 km Jugoistok smjer 127° od Łobez, Powiat łobeski, West Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
14.1 km Istok smjer 75° od Węgorzyno, Powiat łobeski, West Pomeranian Voivodeship, Poland
81.8 km Istok smjer 78° od Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
99.7 km Sjever smjer 21° od Gorzów Wielkopolski, Lubusz, Poland
Zadnja pozicija: 2021-11-28 12:29:17 UTC (3m24s prije)
2021-11-28 13:29:17 CET lokalno vrijeme Łobez, Poland [?]
Zadnji WX izvještaj: 2021-11-28 12:24:17 UTC (8m24s prije)
2021-11-28 13:24:17 CET lokalno vrijeme Łobez, Poland [?]
Temperatura: 2.2 °C
Točka rosišta: 0.9 °C
Vlažnost: 91 %
Pritisak: 991.5 mbar
Vjetar: Jug 202° 0.4 m/s (Pljusak 0.9 m/s)
Kiša: 0.0 mm tijekom zadnjeg sata, 0.0 mm tijekom zadnjih 24 sati
Ova stranica prikazuje hidrometerološke podatke koji su sakupljeni uglavnom od privatnih hidrometeroloških stanica u funkciji. Stanice sa CW-prefiksom i brojčanom pozivnom oznakom su dio praćenja hidrometerologije od strane građana(CWOP). Većina ostalih hidrometeroloških stanica su stanice radio amatera. Neke informacije su takođe proizašle iz izvora za javnost kao što su hidrometerološki izvještaji aerodroma.
User guide · FAQ · Blog · Diskusijska grupa · Povezivanje sa aprs.fi · AIS stranice · Status servisa · Statistika base · Savjeti na aprs.fi · Tehnicki detalji · API · Izmjena dnevnika · Planirane promjene · Zasluge i zahvale · Uvjeti servisa · iPhone/iPad APRS